Metalbearbejdning af middelstore og store emner – et mangeårigt speciale

 

En virksomhed, hvor moderne teknologi og godt håndværk altid har gået op i en højere enhed, og hvor vi i årenes løb er vokset ind i rollen som specialister i metalbearbejdning af store emner. I mere end 30 år har vi nøje fulgt den accelererende teknologiske udvikling, men har også forstået at værne om gamle danske håndværksmæssige kvaliteter og traditioner.

 

Denne vellykkede kombination af egenskaber indebærer, at vi altid er i stand til at udføre metalbearbejdning af store emner i en meget høj kvalitet og med en sans for de små men vigtige detaljer, der kræves for at leve op til dagens krav.

 

Kontakt os gerne og få en konstruktiv snak om jeres fremtidige opgaver til os. Vi lægger meget stor vægt på et tæt samarbejde med vores kunder hvilket indebærer, at I som kunder altid deltager aktivt gennem hele processen. Læs meget mere her på siderne, om os og vores formåen når det gælder metalbearbejdning af højeste kvalitet.
 

Metalbearbejdning på 1. klasse og til beskedne priser

 
Vi har gennem en lang årrække, specialiseret os i metalbearbejdning af hovedsageligt store emner, ikke mindst med hensyn til avanceret CNC fræsning, drejning og boring. Dette har indebåret, at en væsentlig del af vores opgaver i dag omhandler leverancer til vindmølleindustrien, offshore virksomheder samt den tungere industri, bl.a. inden for cementproduktion.
 
 
Alt dette og mere til fortæller vi gerne mere om, så kontakt os her for en snak om metalbearbejdning, og hvad vi kan hjælpe jer med. Vi garanterer topkvalitet hele vejen igennem, korte leveringstider, de rigtige priser samt en udsøgt god kundeservice.