Spåntagende bearbejdning med avanceret CNC drejning og fræsning

 
BM2 er en højteknologisk virksomhed indenfor spåntagende bearbejdning af alle metaller m.m.
 
Vi arbejder hovedsagligt med spåntagende bearbejdning, af store emner, idet en stor del af vores kundekreds er, at finde inden for Inden for vindmølleindustrien, offshore virksomheder og den tunge industri. Når det gælder spåntagende bearbejdning, kan vi tilbyde alt lige fra ide til færdigt produkt. Vi anvender de nyeste teknologier inden for fræsning, og drejning med roterende værktøjer.
 
Kom trygt til BM2 Industri A/S når det gælder spåntagende bearbejdning. Vi har den fornødne erfaring, den mest avancerede og højteknologiske maskinpark samt et team af dygtige og kompetente medarbejdere, som altid er indstillet på at præstere kvalitetsarbejde hele vejen igennem.
 
 
Kontakt os og hør nærmere om spåntagende bearbejdning.
 

Spåntagende bearbejdning af alle emner med avanceret CNC teknologi

 
Vi tilbyder spåntagende bearbejdning af alle emner og alle metaller med markedets mest avancerede CNC teknologi.  Vi fornyer løbende vores moderne maskinpark med den seneste CNC teknologi og uddanner vores i forvejen dygtige personale til at kunne præstere 1.klasses arbejde med seneste nye udrustning. Vi har specialiseret os i spåntagende bearbejdning af store emner, men løser selvfølgelig også andre opgaver.
 
 
Kontakt os gerne snarest muligt for yderligere information og for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde jer som kunder hos os. Vi sender jer også gerne et attraktivt tilbud på spåntagende bearbejdning, der udarbejdes i nært samarbejde med jer.
 
Vores priser er attraktive, kvaliteten kan ganske enkelt ikke blive bedre, og vi kan tilbyde korte leveringstider uanset, om det drejer sig om metalbearbejdning af mindre eller større serier.