Spåntagning med avanceret CNC drejning og fræsning – vi er specialister hos BM2 Industri A/S

 
Vi er meget erfarne specialister i spåntagning med CNC bearbejdning, dvs. drejning, langdrejning og fræsning i mindre serier fra nogle få dusin til flere tusinde emner. Vi arbejder især med store emner, idet en væsentlig del af vores kundekreds er at finde inden for vindmølleindustrien, offshore virksomheder og den tungere del af industrien. Vi serieproducerer komponenter med stor præcision, som er klare til at indgå i jeres montage, men vi færdigmonterer også gerne jeres produkter. Vi er eksperter i en total fejlfri produktion og tilrettelægger om ønsket kvalitetsstyringen individuelt efter jeres krav og specifikationer.
 
Ring til os snarest muligt og hør mere om spåntagning på et meget højt niveau.
 
Vi er kendt for vores præcisionsarbejde med sans for selv de mindste men ofte afgørende detaljer. Og så er vi aldrig længere borte end en telefonsamtale.
 
 
 

Spåntagning med anvendelse af den seneste CNC teknologi. Store emner er vores speciale

 
BM2 Industri A/S har gennem de seneste årtier specialiseret sig i bearbejdning af store emner, ikke mindst spåntagning med anvendelse af dagens mest avancerede CNC fræsning og drejning. Vores kundekreds er naturligt nok i en vis grad domineret af virksomheder, der anvender store emner som en del af deres færdigprodukter. BM2 Industri A/S er således underleverandør til blandt andet vindmølleindustrien, offshore virksomheder og den tungere del af industrien herunder specielt cementindustrien.
 
Kontakt os for yderligere information og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde jer indenfor spåntagning. Vi giver jer gerne et uforpligtigende og attraktivt tilbud, som vi udarbejder i et nært samarbejde med jer.