Bearbejdning af store emner – et speciale hos BM2 Industri A/S

 

Vi er en virksomhed, hvor moderne teknologi og godt håndværk altid har gået op i en højere enhed, og hvor vi har udviklet os til specialister i bearbejdning af store emner. I nu mere end 30 år har vi omhyggeligt fulgt med i den teknologiske udvikling, men samtidig også værnet om gode gamle håndværksmæssige kvaliteter og traditioner. Dette indebærer, at vi til enhver er i stand til at kunne producere kundespecificerede store emner i en højkvalitativ og præcis bearbejdning, der lever op til samtlige dagens krav.

 

Kontakt os og lad os få en indledende snak om jeres eventuelle opgaver til os.
 
Vi lægger største vægt på et tæt samarbejde med vores kunder hvilket indebærer, at I som kunder altid deltager aktivt i ikke mindst de indledende faser. Vores tilbudsgivning og projektforberedelse af store emner, gennemføres også altid efter omfattende kundespecifikationer.
 

Fræsning, drejning og boring af store emner med seneste CNC teknologi

 
BM2 Industri A/S har gennem de senere år specialiseret sig i bearbejdning af store emner, ikke mindst med hensyn til avanceret CNC fræsning, drejning og boring. Derfor består vores kundeportefølje naturligt nok i høj grad af virksomheder, der anvender store emner som en del af deres produktion. BM2 Industri A/S er således leverandør til eksempelvis vindmølleindustrien, offshore virksomheder og producenter af store produktionsanlæg, blandt andet cementproduktion.
 
Kontakt os gerne for yderligere information og høre mere om hvad vi kan tilbyde jer som kunder. Vi udarbejder også gerne et attraktivt tilbud på store emner i nært samarbejde med jer. Vores priser er meget attraktive og vi kan tilbyde korte leveringstider.