Avanceret fræsning af store emner – et speciale hos BM2 Industri A/S

BM2 Industri A/S er specialister i avanceret fræsning af store emner, hovedsageligt med CNC teknik. Vores kundekreds tæller blandt andet vindmølleproducenter, værfter, offshore virksomheder samt leverandører til cementindustrien.

Vi er en seriøs, fleksibel og pålidelig samarbejdspartner, der som en naturlig del af samarbejdet med vores kunder til enhver tid tilstræber den højest mulige grad af kundetilfredshed. Vi lægger vægt på en god og konstruktive dialog, og 30 års erfaring har vist os, at det er gennem det tætte samarbejde med vores kunder, at vi opnår de bedste resultater.

Har I opgaver der drejer sig om fræsning på bedding, så kontakt os gerne for en god snak om opgaven, vi ved alt, hvad der er værd at vide om blandt andet fræsning. Læs også gerne mere om os og vores virksomhed her på hjemmesiden.​

Fræsning af specielt store emner med nyeste teknologi

BM2 Industri A/S har gennem de senere år specialiseret sig i fræsning af store emner, ikke mindst når det drejer sig om avanceret fræsning. Derfor er vores kundeportefølje i dag naturligt nok i høj grad præget af virksomheder, der anvender store emner i deres produktion.

Fræsning med BM2 som samarbejdspartner, er således blevet valgt af virksomheder inden for vindmølleindustrien, offshore virksomheder og producenter af meget store produktionsanlæg, blandt andet til cementproduktion.

Ring derfor gerne til os for yderligere information og lad os fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde jer som kunde hos os. Vi laver også gerne et attraktivt tilbud i nær dialog med jer.

Vores priser på fræsning er attraktive og vi kan tilbyde korte leveringstider og en udsøgt kundeservice.

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.