CNC drejning med sans for selv de mindste detaljer

Når I vælger BM2 Industri til at varetage den CNC drejning, I skal have udført, så kan I være helt sikre på, at kvaliteten er I top, samt at der har været holdt godt øje med selv de mindste detaljer under hele processen.

Vores dygtige og erfarne medarbejdere er til enhver tid fuldt opdateret med hensyn til faglig viden omkring CNC drejning – hvilket gør os til det bedste valg, når det gælder CNC drejning. Vi ved, hvad vi har med at gøre og kan tilbyde meget attraktive priser.

På vores CNC styrede drejebænke er det muligt at dreje selv de mest komplicerede konturer, og vi udfører CNC drejning for mange forskellige kundegrupper, idet vores CNC maskinpark er bred og derfor det perfekte valg, når jeres virksomhed skal have udført CNC drejning.

Vi har specialiseret os i meget store emner op til Ø4200 og er storleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, offshore virksomheder samt cementindustrien.

Kontakt os gerne for en snak omkring jeres opgaver, vi er altid klar med sober vejledning samt et godt tilbud. Læs også gerne mere om os og vores virksomhed her på hjemmesiden.

CNC drejning af alle emnestørrelser– et speciale hos BM2 Industri A/S

​BM2 Industri A/S har gennem de senere år specialiseret sig i bearbejdning af store emner, ikke mindst når det drejer sig om avanceret CNC drejning, hvor selv de mindste detaljer overvåges meget nøje. 

Vores kundeportefølje består derfor i høj grad af virksomheder, som bl.a. har behov for CNC drejning af store emner, som en del af deres produktion

BM2 er i dag en værdsat leverandør CNC drejning til vindmølleindustrien, offshore virksomheder og producenter af store produktionsanlæg som cementproduktion.

Erfaring, faglig kompetence, en højteknologisk maskinpark og korte leveringstider er sammen med en udsøgt kundeservice kendetegnende for BM2 Industri A/S.

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.