Korte leveringstider

Høj teknisk indsigt

Fleksibel produktion

CNC-drejning med sans for selv de mindste detaljer

Når I vælger BM2 Industri til at varetage den CNC-drejning, I skal have udført, så kan I være helt sikre på, at kvaliteten er I top, samt at der har været holdt godt øje med selv de mindste detaljer under hele processen.

Høj faglig viden omkring CNC-drejning

Vores dygtige og erfarne medarbejdere er til enhver tid fuldt opdateret med hensyn til faglig viden omkring CNC-drejning, CNC-fræsning og andre former for CNC-bearbejdning – hvilket gør os til det bedste valg. Vi ved, hvad vi har med at gøre og kan tilbyde meget attraktive priser.

På vores CNC-styrede drejebænke er det muligt at dreje selv de mest komplicerede konturer, og vi udfører CNC-drejning for mange forskellige kundegrupper, idet vores CNC-maskinpark er bred og derfor det perfekte valg, når jeres virksomhed skal have udført CNC-drejning.

Erfaring, faglig kompetence, en højteknologisk maskinpark og korte leveringstider er sammen med en udsøgt kundeservice kendetegnende for BM2 Industri A/S.

Drejning af store emner

Hos BM2 Industri A/S har vi gennem de senere år specialiseret os i bearbejdning af store emner, ikke mindst når det drejer sig om avanceret CNC-drejning, hvor selv de mindste detaljer overvåges meget nøje.

Vi har specialiseret os i meget store emner op til Ø4200 og er storleverandører til bl.a. vindmølleindustrien, offshore virksomheder samt cementindustrien. Vi har kunder i blandt andet Herning, Holstebro og hele Midtjylland.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for en snak omkring jeres opgaver. 

Vi er altid klar med sober vejledning samt et godt tilbud. Ring på telefon 97 88 51 23 eller skriv til vores e-mail jc@bm2.dk.​

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.