Korte leveringstider

Høj teknisk indsigt

Fleksibel produktion

CNC-fræsning af store emner

BM2 Industri A/S er en virksomhed, hvor moderne teknologi og solidt gammeldags håndværk går op i en højere enhed og, hvor vi nu gennem en årrække har udviklet os til at være specialister i CNC-fræsning.

I mere end tre årtier har vi ligget helt fremme i pool position med hensyn til altid at være fuldt opdateret med den tekniske udvikling og altid besidde den for tilfældet mest højteknologiske maskinpark, men samtidig er det også lykkedes os at værne om de sunde gamle håndværksmæssige kvaliteter og traditioner.

Dette betyder, at vi til enhver tid er i stand til at producere kundespecificerede store emner i en højkvalitativ og præcis udførelses med sans for alle detaljer. Resultatet er CNC-fræsning af færdigemner, der lever op til samtlige dagens højeste krav.

Kontakt os og lad os få en snak om jeres opgaver. Vi lægger meget stor vægt på et nært samarbejde med vores kunder hvilket betyder, at I deltager aktivt i ikke mindst de indledende faser, således at senere misforståelser elimineres.

Vi udfører CNC-fræsning af store emner med den seneste CNC-teknologi

BM2 Industri A/S har gennem de senere år udviklet en højteknologisk virksomhed, der i stadig stigende grad har specialiseret sig i bearbejdning af store emner, ikke mindst når det gælder avanceret CNC-fræsning.

Vores stærkt voksende kundeportefølje indeholder derfor naturligt nok i høj grad en del sværvægtere, som har brug for de helt store emner til deres færdigprodukter. BM2 er i dag en populær leverandør til eksempelvis vindmølleindustrien, en række offshore virksomheder samt flere producenter af store produktionsanlæg, blandt andet cementproduktion.

Vi har blandt andet kunder i Holstebro, Herning og hele Midtjylland.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Kontakt os for yderligere information om CNC-fræsning eller andre former for CNC-bearbejdning eller indhent et uforpligtende tilbud. Ring på telefon 97 88 51 23 eller skriv til e-mail jc@bm2.dk.​

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.