Korte leveringstider

Høj teknisk indsigt

Fleksibel produktion

Totalleverandør tilbyder bearbejdning af store emner

Leder du efter en totalleverandør inden for CNC-bearbejdning? Hos BM2 Industri A/S har vi stor erfaring med bearbejdning og konstruktion af store emner. Udover selve CNC-bearbejdningen tilbyder vi også sparring og projektstyring. 

Vi er leverandør til virksomheder i blandt andet Holstebro og Herning i Midtjylland samt andre steder i landet.​

Vi tilbyder både sparring, dialog og projektstyringen

Vi er en ordreproducerende totalleverandør inden for CNC-bearbejdning, og vi har specialiseret os i drejning, boring og fræsning af store emner. Vi anvender et højteknologisk produktionsapparat, hvor vi kan bearbejde emner med tolerancer helt ned til 1/1000 mm.

Vi lægger vægt på sparring og dialog, og derfor har vi et tæt samarbejde med vores kunder. Det medfører, at vi inviterer kunderne til at deltage aktivt i de indledende faser. Det medfører samtidig, at al tilbudsgivning og projektforberedelse udføres efter omfattende kundespecifikationer.

Vi benytter gerne vores erfaringer til at komme med mulige løsninger og ideer, således kunderne får det bedst mulige udbytte af samarbejdet. Vi varetager også gerne projektstyringen, og vi sikrer altid, at kunderne får løbende statusopfølgninger, så de hele tiden er opdaterede.

Kontakt din totalleverandør for at få et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig som totalleverandør inden for CNC-bearbejdning. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud. 

Du kan ringe til os på telefon 97 88 51 23 for at høre nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail jc@bm2.dk.​

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.