Korte leveringstider

Høj teknisk indsigt

Fleksibel produktion

Historie

Mere end et halvt århundrede med kvalitet og godt håndværk.

Med over 55 års produktion bag sig har BM2 INDUSTRI A/S en lang og omskiftelig historie bag sig. Og med den udvikling, virksomheden har gennemgået, vil fremtiden sandsynligvis forme sig lige så aktiv.

Virksomheden blev etableret i 1955 som Bøvling Maskinværksted med udvikling og produktion af maskiner til landbrug og industri. Herudover udførte virksomheden mange reparationer.

Bøvling Maskinværksted fulgte med den generelle udvikling og mekanisering, og havde i de følgende årtier en betydelig produktion til og servicering af landbrug og industri.

Bearbejdning af store emner indledtes med fremstilling af imprægneringsanlæg, såvel med vacuum som med tryk. På grund af stigende miljøkrav og et mættet marked blev det sidste imprægneringsanlæg leveret i 2003.

Til denne produktion krævedes en karruselbænk, som efterfølgende medførte ordretilgang fra virksomheder udenfor den traditionelle kundekreds.

Fra midten af 80’erne tog udbygningen af maskinparken med store maskiner fart, og i dag er BM2 INDUSTRI A/S ordreproducerende leverandør af store komponenter til bl.a. vindmølleindustrien, off shore virksomheder og producenter af cementanlæg.

I 1995 blev virksomheden omdannet til et I/S for i 2003 at blive etableret som aktieselskab i forbindelse med et generationsskifte.

Produktionen blev stadig mere specialiseret, og da virksomhedens udvikling havde overhalet det traditionelle maskinværksted, foretog Bøvling Maskinværksted i 2005 navneskifte til BM2 INDUSTRI A/S.​​

For at kunne få trykimpræneringmaskinen ud fra værkstedet måtte man afspærre hovedgaden i Bøvlingbjerg. Billedet er fra 1988.​​

Virksomhedens grundlægger Knud Verner Christiansen er fotograferet i 1985 ved et af virksomhedens produkter.​

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.