Korte leveringstider

Høj teknisk indsigt

Fleksibel produktion

Specialist i avanceret fræsning af store emner

Skal du have fræset store emner? BM2 Industri A/S er specialister i avanceret fræsning af store emner, hovedsageligt med CNC-teknik. Vores kundekreds tæller blandt andet vindmølleproducenter, værfter, offshore virksomheder samt leverandører til cementindustrien i Herning, Holstebro, resten af Midtjylland og andre steder i landet.

Vi er en seriøs, fleksibel og pålidelig samarbejdspartner, der som en naturlig del af samarbejdet med vores kunder til enhver tid tilstræber den højest mulige grad af kundetilfredshed. 

Vi lægger vægt på en god og konstruktive dialog, og 30 års erfaring har vist os, at det er gennem det tætte samarbejde med vores kunder, at vi opnår de bedste resultater.

Fræsning af store emner med nyeste teknologi​

BM2 Industri A/S har gennem de senere år specialiseret sig i fræsning af store emner, ikke mindst når det drejer sig om avanceret fræsning. Derfor er vores kundeportefølje i dag naturligt nok i høj grad præget af virksomheder, der anvender store emner i deres produktion.​

Fræsning, med BM2 Industri A/S som samarbejdspartner, er således blevet valgt af virksomheder inden for vindmølleindustrien, offshore virksomheder og producenter af meget store produktionsanlæg, blandt andet til cementproduktion.

Kontakt os og hør mere

​Har du opgaver, der drejer sig om fræsning af store emner, så kontakt os gerne for en god snak om opgaven, vi ved alt, hvad der er værd at vide om blandt andet fræsning. Læs også gerne mere om os og vores virksomhed her på hjemmesiden. ​

Vores priser på fræsning er attraktive og vi kan tilbyde korte leveringstider og en udsøgt kundeservice.

Ring derfor gerne til os på telefon 97 88 51 23 eller skriv til os på e-mail jc@bm2.dk for yderligere information og lad os fortælle mere om, hvad vi kan tilbyde dig som kunde hos os. 

Vi laver også gerne et attraktivt tilbud i nær dialog med dig.​

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.