Korte leveringstider

Høj teknisk indsigt

Fleksibel produktion

CNC bearbejdning af store emner – et speciale hos BM2 Industri A/S

CNC styret bearbejdning af store emner er blevet et fuldblods speciale hos BM2 Industri A/S, idet den teknologiske udvikling gennem de senere år har gjort det muligt at designe og konstruere større og større konstruktioner bestående af elementer og emner i endog meget store dimensioner.

BM2 Industri A/S er fuldt opdateret med udviklingen og disponerer over en højteknologisk maskinpark, der sætter os i stand til at bearbejde disse meget store dimensionerede emner, som eksempelvis behøves i vindmølleindustrien, offshore virksomheder og inden for cementindustrien, og hvor præcision og kvalitet er absolutte krav.

Med en veludviklet og fleksibel produktion, en højtudviklet teknisk indsigt samt et team af dygtige og kompetente medarbejdere, er vi i stand til at bearbejde alle emner i topkvalitet og med korte leveringstider. BM2 Industri A/S har specialiseret sig i CNC bearbejdning, dvs. drejning, fræsning og boring af store emner, og vi tager lige godt imod mindre som større serier.

Kontakt os og lad os berette mere om fordelene ved CNC bearbejdning. Læs også gerne mere her på hjemmesiden.

CNC bearbejdning af specielt store emner med seneste CNC teknologi

BM2 Industri A/S har gennem en årrække specialiseret sig i CNC bearbejdning af ikke mindst store emner med hensyn til avanceret CNC fræsning, drejning og boring. Dette afspejler sig naturligvis mere og mere i vores kundeportefølje, der i betydende grad domineres af virksomheder, der har behov for store emner som en del af deres produktionsudstyr.

BM2 Industri A/S er i dag storleverandør til blandt andet vindmølleindustrien, offshore virksomheder samt industrier, der laver store produktionsanlæg, herunder cementindustrien.​

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.