Drejning af især store emner – et speciale hos BM2

En alsidig park af drejemaskiner indebærer at BM2 Industri A/S kan tilbyde drejning af alle typer opgaver, specielt er vi meget stærke, når det gælder drejning af store emner.

Vores maskinpark inkluderer såvel traditionelle drejebænke som boremøller og karrusel drejebænke. Langt størstedelen af maskinerne er computer styrede og udstyret med den seneste teknologi, hvilket giver os mulighed for at bearbejde og udføre drejning af meget komplekse konturer. Styringen sikrer endvidere, at vi altid kan leveres en fantastisk ensartet og høj kvalitet.

På trods af, at der er tale om store maskiner og meget store emner, indebærer det ikke, at der er tale om grov bearbejdning og drejning med store tolerancer. Tværtimod er en konstant høj kvalitet, ensartethed og sans for detaljerne et varemærke for BM2 Industri A/S. Vi drejer gerne emner, hvor der stilles meget store krav til emnets dimensions- og geometriske tolerancer.

Kontakt os gerne for supplerende information, vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale.

Vores speciale er drejning af store emner med en avanceret CNC maskinpark

​BM2 Industri A/S er leveringsdygtig i professionel og avanceret drejning og fræsning af specielt mellemstore og store emner. Med baggrund i vores topmoderne og specialiserede produktionsfaciliteter i det nordlige Vestjylland er vi i stand til at udføre effektiv og præcis bearbejdning, drejning og fræsning af en række forskellige metaller, således at vores kunder er sikret optimal kvalitet samt hurtig levering uanset opgavens omfang.

Vi er bl.a. samarbejdspartner for virksomheder inden for vindmølleindustrien, offshore virksomheder samt leverandører til virksomheder i cementindustrien.

I er altid velkomne til at kontakte til os, såfremt I har specifikke spørgsmål vedrørende drejning eller I ønsker at høre mere om vores alsidige kompetencer.

Kom i kontakt til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Hold dig opdateret​

Ring til os på: 97 88 51 23

Skriv til os på: jc@bm2.dk

Find os på LinkedIn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev i nedenstående formular og bliv opdateret på de seneste nyheder.